Fotografer

Denna sida görs i samarbete med samtliga nämnda fotografers företag och innehåller reklam för fotograferna nedan.

 

Göteborg har ett stort utbud av fotografer med olika inriktningar och specialiteter. Här kommer en lista på olika fotografer för att ni ska hitta precis rätt fotograf för just er! Alla fotograferna är professionella yrkesfotografer och erbjuder vackra produkter (tavlor och fotoböcker) som endast kan köpas hos fotografer.

 

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg gravidfotografering nyföddfotografering göteborg fotograf maria ekblad ta bättre syskonbilder syskonfoto tips göteborg

Fotograf Maria Ekblad – nyföddfotografering, gravidfotografering, ettårsfotografering

www.mariaekblad.se

Maria är utbildad nyföddfotograf, och inriktad på gravidfotografering i solnedgången, nyföddfotografering under bebisens första 14 dagar och bilder från bebisens första år. Maria har sin studio på Riksdalersgatan 17 i Högsbo där alla fotograferingar utom gravidfotograferingarna görs. Maria fotograferar ljusa bilder med vackra pastellfärger, och har ett stort utbud med rekvisita och över 30 gravidklänningar och kjolar att låna till fotograferingarna.

 

nyfoddfotografering Göteborg bebisfoto gravidfotografeirng nyfoddfotografering Göteborg bebisfoto gravidfotografeirng nyfoddfotografering Göteborg bebisfoto gravidfotografeirng

Creandophoto – nyföddfotografering, gravidfotografering, ettårsfotografering

www.creandophoto.se

Kristin på Creandophoto är också utbildad nyföddfotograf, och är inriktad på gravidfotografering, nyföddfotografering under bebisens första 14 dagar och bilder från bebisens första år. Kristin har sin studio i Spinneriet i Lindome, men kommer inom kort att flytta till Kvarnbyn i Mölndal. Kristin har ett stort utbud av vacker rekvisita och gravidklänningar att låna till fotograferingarna. Kristin fotograferar bilder med mycket känsla och djupa skuggor, med dämpade färgtoner.

 

ettårsfotografering göteborg fotograf gravidfotografering göteborg Felicia smash the cake

Little Moments by Felicia – gravidfotografering, ettårsfotografering, smash the cake

www.littlemomentsbyfelicia.com

Felicia fotograferar porträtt på barn, bebisar och gravida i sin studio på Hagåkersgatan 24B, i Mölndal. Felicia gör även färgsprakande smash the cake-fotograferingar där du som förälder är med och väljer tema på tårta och ballonger.

 

bebis göteborg fotograf göteborg bebis göteborg fotograf göteborg bebis göteborg fotograf göteborg

Fotograf Linda Lundquist – nyföddfotografering, gravidfotografering

lindalundquist.se

Linda är utbildad nyföddfotograf och inriktad på nyföddfotografering under bebisens första 14 dagar samt gravidfotografering med fokus på bilder tillsammans med partnern. Hon har en studio i Partille för nyföddfotografering och fotograferar gravida utomhus året om på utvalda platser runt om i Göteborg. Linda lägger stort värde i det enkla, naturliga och jordnära och erbjuder handgjord nyföddrekvisita samt bohemiska gravidkläder till utlåning vid fotografering.

 

fotograf Göteborg fotograf Göteborg  fotograf Göteborg

Wanderings – gravidfotografering, nyföddfotografering, familjefotografering, förlossningsfotografering

www.wanderings.se

Louise är inriktad på familjer i sitt fotograferande. Hon erbjuder gravid-, nyfödd och familjefotografering i sin studio. Louise fotograferar även förlossningar och erbjuder lifestylefotograferingar kallade ”En dag i livet” då hon följer er familj under allt ni hittar på under en vanlig dag. Louise erbjuder vackra bilder med mycket känsla och stort fokus på familjen.

 

fotograf Göteborg bebisbilder fotograf Göteborg bebisbilder fotograf Göteborg bebisbilder

Elite Studio – gravidfotografering, nyföddfotografering, familjefotografering, bröllopsfotografering

Elite studio finns på Södra Ågatan i Mölndal, och fotograferar barn, bebisar och familjer. Elite studio drivs av Carl-Henrik Trapp och i studion arbetar flera fotografer. De erbjuder både fotografering i studion och bilder utomhus med en stilren klassisk känsla.

www.elitestudio.se/privatperson/barn-familj/

 

Ateljé Marie – gravidfotografering, nyföddfotografering, familjefotografering, bröllopsfotografering

Viveca och Peter driver Ateljé Marie som har sin studio i Vasa. Ateljé Marie erbjuder klassiska porträtt i studio och utomhus på både gravida, nyfödda och familjer.

ateljemarie.se/