Anledningar att gå till en professionell fotograf

I samarbete med Fotograf Maria Ekblad 

Har du varit hos en professionell fotograf med dina barn? Det finns flera fördelar med att boka in en fotografering, och alla åldrar är fina att skapa minnen från.

Nyföddfotografering i Göteborg fotograf Maria Ekblad
Bildkälla: Fotograf Maria Ekblad

Oavsett om ni väljer att fotografera bebisens allra första dagar eller firar födelsedagen med ettårsbilder är det en investering ni aldrig kommer att ångra. Här är flera anledningar till varför ni borde boka in en fotografering:

Det blir helt andra bilder än de ni fotograferar hemma

Om ni går till någon som är utbildad och specialiserad på det de gör kommer ni att få fantastiska foton, som blir helt annorlunda än de man själv fotar i vardagen. En fotograf har både ett tränat öga, erfarenhet och massor med rekvisita att använda. Ibland blir barnen också mer avslappnade när det är någon annan som tar bilderna, och tycker det är roligt att var med på bild.

Ni slipper framkalla på egen hand

Som småbarnsförälder har man sällan tid eller ork över, och om man går till en fotograf får man fina tavlor och fotoböcker levererade. Du behöver alltså inte framkalla och pyssla massa extra själv, om du inte tycker det är roligt förstås.

Ni får fina bilder på hela familjen

Om ni går till en fotograf kommer alla med på bild, och det är ju faktiskt ganska sällan som man tar sådana bilder. De enskilda porträtten på barnen är alltid värdefulla, men de bilderna som kommer betyda allra mest om 10, 20 och 50 år är de bilderna på familjen tillsammans.

Ni får något unikt till ert hem som ingen annan har

Hos en fotograf kan ni välja något som passar er och er familj perfekt. Ni kommer även kunna välja på unika produkter som bara finns hos fotografer. Så inga billiga massproducerade saker, utan något extra fint och utvalt bara för er familj.

Det är en investering som bara ökar i värde

Till skillnad från mycket annat vi köper idag som sjunker i värde snabbt (typ en bil som sjunker i värde bara man sätter sig i den 😅) så kommer bilderna bli mer och mer värda för er. När barnen växer upp kommer de älska att titta på bilder på sig själv när de var små, och deras barn kommer också älska att se bilder på er familj.

fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering göteborg
Bildkälla: Fotograf Maria Ekblad

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.