Här kan du fira Midsommar i Göteborg!

Snart kommer en av våra stora högtider fylld med mat, dans och sju sorters blommor! Om ni inte redan har planer, eller letar efter var man kan dansa runt en midsommarstång så kommer här tips på var ni kan fira Midsommar i Göteborg den 21 juni.

här kan du fira midsommar i göteborg bebis föräldrar bebis i centrum
Bildkälla: istock.com/knape

Björngårdsängen, Slottsskogen – Från och med klockan 16.00 så finns det midsommarstång, lekar och folkdans.

Trädgårdsföreningen i Göteborg – Mellan 11.00 – 16.00 har du musik, lekar och midsommarstång mitt i Trädgårdsföreningen.

Tjolöholms slott – Om ni vill festa till det med ett riktigt stort midsommarfirande kan ni passa på att åka till Tjolöholms slott tillsammans med cirka 5000 andra midsommarfirare. Aktiviteter för barn börjar 13.00 och midsommarstång finns från och med 13.00. Det finns bland annat delta i dans, lekar, ponnyridning och hoppborg.

Nääs Slott – På Nääs midsommarfirande så kan man vara med från och med 09.00 och klä midsommarstången, fram till man reser den och dans och lekar börjar vid 17.00, och kalasa hela kvällen till solen går upp igen. Firandet fortsätter även den 22e juni.

Gunnebo Slott – Även här finns midsommarstång, dans och uppträdanden från och med 12.00. Man kan även passa på att gå en slottsvisning och se gycklarspel.

Öarna i skärgården – Bland annat på Rörö, Öckerö, Hönö, och Styrsö firas det också, så man kan passa på att ta en tur med färjan om man vill ha ett riktigt skärgårdsfirande.

 

 

2 kommentarer på “Här kan du fira Midsommar i Göteborg!

  1. Åh vad härligt! Älskar midsommar. Vi var på Nääs förra året och det var så mysig stämning!

  2. Om det är fint väder är midsommar verkligen den bästa högtiden. ☀️☀️☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.