Julkänsla och marknader i Göteborgsområdet 2019

Nu under november månad börjar julmarknader och julkänslor sakta komma smygnades. Idag på Bebis i Centrum listar vi julmarknader som ni kan besöka i Göteborgsområdet i november och december!

julmarknader göteborg 2019

14 november

Julbelysningen i Haga tänds mellan 18.30-19.30. Det kommer bjudas på på glögg och pepparkakor på torget och det blir mysig stämning med körsång från Vokalensemblen Espiro.

15 november

Från och med 15 november torsdag-söndag fram till 1 december kan man gå på julmarknad på Tjolöholms slott. Otroligt mysig julstämning på slottet med julpynt, tomtefar som tar emot barnens önskelistor, en spännande elsdshow och massor med andra aktiviteter och inte minst massor med julmat!

15 november öppnar även Jul på Liseberg vilket är öppet på helgerna fram till 30 december. Karuseller, en julsaga berättad med en isshow, julklappar, tomtefar och kaniner hittar ni där!

23 november

Från och med 23 november lördag-söndag fram till 1 december har Gunnebo Slott även sin julmarknad. Gycklaren Zack finns på plats, sånggruppen Titanias julvisor spelas och det kommer finnas hemmagjord tomtegröt och sagostund i mangelboden för de allra minsta.

24 november

Julmarknad i St Jörgens Park. Mellan 11.00-17.00 hålls julmarknad med glögg, mysig musik och allt annat!

30 november

Jul i Skärgården invigs denna dag på Hönö för 16e året i rad. Direktbåtar från Göteborg går alla adventslördagar och turlista och förköpsbiljetter hittar ni här! En stor och härlig julmarknad på gator, torg och julbelysta fiskebåtar och skärgårdshus. Mysig Jul i Skärgården pågår sedan lördag-söndag fram till 21 december. Den 14 december är det barnens dag, då man kan provsitta blåljusfordon, tivoli och massor med roliga workshops för de små.

30 november öppnar även Jul i Kvarnbyn med program och överraskningar runt om i området. Det vankas promenadteater, nycirkus, eget skapande för stora och små, glöggdoftande fika, eldshow, marknad och mycket annat.

Den 30 november öppnar även Jul i Haga med hantverk, design, delikatesser och allt som hör julen till.

1 december

Julmarknad på Blå Stället i Angered. Hantverk, hembakat och annat julpyssel kommer att finnas till försäljning. Vill du själv vara med och sälja något kan du maila gloria.esteban@angered.goteborg.se fram till 19 november.

7 december

7 -8 december håller Stora Holms Säteri sin årliga julmarknad.

Den 7 december kan man även gå på Jul i Lödöse utanför Göteborg. 10.30 kan man åka med ett gammalt ånglok till Lödöse från Göteborgs Centralstation, biljetter köper man direkt på tåget.

8 december

12.00-16.00 är det Julmarknad på Billdals ridklubb. Ponnyridning, utställare, fiskedamm och mycket annat mysigt. Klockan 17.00 anordningar ungdomssektionen en julshow med hästnarna. Vill du boka ett bord maila till julmarknad@billdalsridklubb.com.

 

Hoppas ni får en julig känsla och härliga dagar på marknaderna! Tryck gärna ”gilla” på hjärtat nedan om ni tyckte om inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.