Kättilsröds 4H-gård

Om ni älskar djur, eller om ni bara vill ha en mysig utflyktsdag lagom långt från stan, då är Kättilröds 4H-gård perfekt för er familj!

kättilsröds 4h gård göteborg
Bildkälla: Kättilsröds 4H-gård

Kättilsröds 4H-gård ligger i Tuve på Hisingen och är ett perfekt utflyktsmål. Gården har kor, grisar, getter, får, hästar, kaniner, höns och ankor. Man kan besöka gården, se hur det ser ut på en vanlig bondgård och titta på djuren kostnadsfritt. Det finns microvågsugnar så man kan värma mat, och gården har grusade gångar som det går att köra en barnvagn på. På helgerna finns det självservering där du köpa kaffe, te, saft, bullar och kakor och det finns även en grill man kan boka för 100 kronor.

 

kättilsröds 4h gård göteborg
Bildkälla: Kättilsröds 4H-gård

För den som har budget finns det även mer aktiviteter på gården, bland annat Ridskola och Knatteklubben. Knatteklubben är för barn mellan 3-6 år då man får hjälpa till med sysslor på gården och ta hand om djuren. Knatteklubben har terminsstart i januari igen, för den som vill vara med. Gården har även ponnyridning och olika läger, och om man vill kan man även anordna barnkalas där! På höstlovet vecka 44 kommer det anordnas djurskötarläger för barn från 7 år och uppåt.

 

kättilsröds 4h gård göteborg
Bildkälla: Kättilsröds 4H-gård

 

deras hemsida kan ni läsa mer om aktuella tider, priser och hur man hittar dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.