De mest populära barnvagnarna 2022!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Är du på barnvagnsjakt? Det är verkligen en djungel där ute med olika val och alternativ bland olika sorter och märken. Här kommer därför en guide till de 3 mest populära barnvagnarna 2022 som kan hjälpa dig att fatta ett bra beslut när du ska köpa din barnvagn!

bugaboo fox 3 duovagn köp barnvagn tips

Bugaboo Fox 3

Bugaboo Fox är eventuellt den mest lättrullade vagnen i stan, designad för att man lätt och smidigt ska kunna ha med den överallt och passar utmärkt för dig som behöver en flexibel vagn.

Fördelarna är:

Istället för att byta mellan en ligg- och sittdel så gör man om liggdelen till en sittdel när det är dags, genom att byta tyget runt modulen. På så sätt är det en mindre grej man behöver förvara utan man kan lätt och smidigt ändra om när ens bebis är tillräckligt gammal för att börja sitta.

Det är väldigt lätt att klicka i och ur de olika delarna av vagnen, och den har så kallade minnesknappar för att man ska kunna trycka in en knapp på ena sidan först och då lätt kunna göra det med en hand.

Vagnens handtag är höj- och sänkbart så du kan anpassa den om du och den andra föräldern är olika långa.

Man behöver inte pumpa däcken utan de är gjorda i ett material som ska hålla luften i dem.

Jämfört med andra vagnar så har Bugaboo Fox 3 kapacitet för tyngre förvaring i den nedre korgen och du kan lasta upp till 10 kg.

När du har fällt ihop vagnen är den självstående, så du behöver inte lägga ner den på marken.

Vagnen är också liten och kompakt när den är ihopfälld, och är därmed smidig att ta med sig i en bil.

Det finns extra fack för plånbok och tillbehör på liggdelen som du lätt och smidigt kan stoppa ner värdesaker i.

Vagnen kommer i många härliga olika färger.

Du kan läsa mer om Bugaboo Fox 3 här och beställa hem din egna vagn!

 

Britax smile 3 Römer barnvagn köp barnvagn tips

 

Britax Römer Smile 3

Britax Smile 3 är en väldigt populär modell som många är minst lika nöjda med som Bugaboo Fox 3. De har många likheter då den också är smidig och lätt att ha med sig överallt men har några egna fördelar som sticker ut!

Fördelarna är:

För det första är Britax Smile 3 en väldigt prisvärd modell då den kostar lite mindre än Bugaboo Foxen, men du får minst lika mycket värde för pengarna.

Britax Smile 3 har istället för ett höj- och sänkbart handtag ett fällbart handtag, så du kan vrida upp och ner den översta delen av handtaget för att anpassa längden.

Något som är unikt med Britax Smile 3 är att fotstödet på sittdelen kan vinklas, så när det är dags för ditt barn att sitta istället kan man anpassa lutningen på den nedre delen av sittdelen.

Britax Smile 3-vagnen har bra fjädring vilket gör det mer smidigt för din bebis att både sova och ligga i vagnen, oavsett om du kör på kullersten eller på platt mark.

Barnvagnen går att fällas ut på en rörelse, och är därmed väldigt snabb och smidig att ta med sig. Den blir också väldigt kompakt och är lätt att packa in i en bil som ihopfälld.

Britax Smile 3 har en relativt smal design för att vara en barnvagn, och passar därför också dig som vill ha en flexibel vagn att ta mig dig överallt.

En till fördel med Britax Smile 3 är att vagnen har stor förvaringskorg där nere, och du kan lätt packa med dig det du behöver.

Ett toppenval för många barnfamiljer! Du kan läsa mer om Britax Smile 3 här och också klicka hem din egna vagn!

 

Emmaljunga NXT90 barnvagn tips köp barnvagn

Emmaljunga NXT 90

Emmaljunga NXT 90 är också en väldigt populär barnvagn och passar dig som både vill rulla vagn i stan men också på skogspromenader.

Fördelarna är:

Emmaljunga NXT 90 är en robust och stark barnvagn som passar dig som vill ta med barnvagnen i olika miljöler.

Emmaljungas modeller är anpassade både för stadsliv men också för att använda stan också, då hjulen är anpassade mer för terräng och har mycket fjädring.

Emmaljunga NXT 90 har en bra och lättåtkomlig korg under vagnen.

Barnvagnen har också bra vaddering i liggdelen.

Emmaljunga NXT 90 är tillverkad i Sverige.

Och som en bonus för dig som vill rulla på skogsvägar är däcken gjort av punkteringsfritt material och går att återvinna!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.