Träffa andra föräldrar

Mammaforum

Mammaforum drivs av Doula & Kulturtolk för icke svensktalande kvinnor och är en mötesplats för blivande och nyblivna föräldrar. På Siriusgatan 52 i Bergsjön hålls det träffar, med fokus på stöd, information och hjälp till integration.

Mammaforum finns även på Öppen mötesplats Gårdsten, Muskotgatan 47 i Gårdsten på måndagseftermiddagar, på Öppna förskolan Välkomsten, Vintervädersgatan 13 i Biskopsgården på torsdagseftermiddagar och Hälsoteket, Högaffelsgatan 10 i Angered klockan 10-16.

www.doulakulturtolk.se/goteborg/

 

Bonda Baby

Karin och Sarah driver nätverket Bonda Baby där föräldraledig och föräldrar i Göteborg kan träffas och hitta på saker tillsammans. Du behöver inte känna någon sedan innan, alla är välkomna. I facebookgruppen finns levande diskussioner om föräldraskap och allt som hör till, och träffarna planeras även där. Det är kostnadsfritt att vara med, och du kan välja själv vilka träffar du vill vara med på.

www.facebook.com/groups/579542048913675/

 

Om Baby Parents

Lori Boggan som driver Om Baby & Wellness har en stödgrupp för nyblivna föräldrar där man gemensamt går på fikor, promenader och middagar. Det är kostnadsfritt och man kan anmäla sig via hennes hemsida. Det kan vara fullbokat, men man kan ställa sig på kö!
https://ombabyandwellness.com/services/