Träning

På denna sida hittar du var du kan träna, både som gravid och tillsammans med din bebis!

gravid mamma baby träning gravidyoga göteborg
Bildkälla: istockphoto.com Eva-Katalin

 

Göteborgs Yogacentrum – gravidyoga

På Göteborgs Yogacentrum finns både yoga för gravida och icke-gravida. Gravidyogan passar både dig som är nybörjare och som har tränat yoga innan. Göteborgs Yogacentrum finns på Norra Liden 7 i Göteborg.

www.yogacentrum.com/gravid

 

Studio pilates – pilates för gravida och mamma&bebis-träning

www.studio-pilates.se

Studio Pilates erbjuder kurser med pilates både för gravida och för mammor med bebis. Studio Pilates finns på Linnégatan 9.

 

Motionskicken – Utomhusträning för föräldralediga

motionskicken.se

Med Motionskicken kan du träna med eller utan barn i och runt Göteborg. Motionskicken erbjuder allt från löpning, personlig träning till gruppträning utomhus med barnvagn i mysiga miljöer.

 

Athlética

www.athletica.se/mammatraning/

Athlética erbjuder enskild träning och gruppträning, och har inriktningar på både gravida och mammor. Johanna på Athlética är certifierad mamma-mage-tränare och har även gruppträning för mammor i Slottskogen två gånger i veckan.

 

Magplasket – vattenträning för gravida

www.magplasket.se

Magplasket bedriver vattenträning för gravida, både i Majorna och på Hisingen. Under passet går man även igenom olika teman kring graviditet och förlossning. Magplasket har även profylaxkurser som blivande föräldrar kan boka in sig på.

 

Hagabadet – gravidyoga, vattenyoga och vattengymnastik för gravida

www.hagabadet.se/yoga/gravidyoga/

Hagabadet finns i Haga, Älvstranden och vid Drottningtorget i Göteborg, och erbjuder gravidyoga, vattenyoga och vattengymnastik för gravida.