Barnfestivalen på Nääs

Har ni några planer på söndag? Annars kan ni gå på Barnfestivalen på Nääs Slotts ägor! Där kommer det finnas härliga aktiviteter hela dagen, med ansiktsmålning, teater och allsång och lek.

barnfestivalen naas 8 september ansiktsmålning teater mat
Bildkälla: iStockphoto AndreaObzerova

Årets Barnfestival

Den 8 september 2019 hålls Barnfestivalen på Nääs Slott. Det är ett kulturevent anordnat av Lerums kommun, med roliga workshops, teaterföreställningar och annat spännande. Barnfestivalen riktar sig till familjer med barn i åldrarna 0-11 år.  Alla föreställningar och prova-på-saker på Barnfestivalen är kostnadsfria. Alla föreställningar kommer att teckentolkas. Det finns toaletter och toaletter anpassade för rullstol utspridda på hela området. På festivalen finns mat att köpa, både med kött och vegetariska alternativ.

I programmet hittar ni bland annat Allsång med Astrid Lindgrens låtar, dockteater, ansiktsmålning, föreställning med Cirkus Unik och mycket mer. Ni kan se hela programmet här! https://www.vastsverige.com/lerum/barnfestivalen/program-2019/

Låna en språkguide under Barnfestivalen

Om du inte är så bra på svenska kan du låna en språkguide under Barnfestivalen. På området finns det 5 stycken på arabiska, 2 på somaliska, 1 på persiska, 1 på tigrinja och 1 på engelska. Du kan även läsa om barnfestivalen på somaliska här. https://www.vastsverige.com/lerum/barnfestivalen/somalsika/

Så åker du till Barnfestivalen

Om du åker kollektivt kan du ta buss 533 och hoppa av vid hållplatsen Nääs Konsthantverk. Om du åker bil finns det gratis parkering.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.